Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

КОШМАР! Маринела Арабаджиева се подложи на серия от пластики под домашен арест (Джуките й на буци, носът – крив)

1

Въпреки че вече повече от година Маринела Арабаджиева е под домашен арест, това не й попречи да се подложи на серия от пластични операции… от вкъщи. Съпругата на Ветко Арабаджиев е наблъскала джуките си със силикон, забелязва се и пластика на носа.

Не е ясно как са били осъществени тези интервенции в домашни условия и кой пластичен хирург се е съгласил да ги направи в дома на подсъдимите за данъчни измами. Крайният резултат обаче е повече от плашещ.

Полевите условия буквално са оставили отпечатък върху лицето на милионерската съпруга. Устните на Маринела са целите на буци, а на места дори се забелязват с просто око дупките от инжектираните филъри.

„Дори Мара Отварачката не може да се похвали с толкова дефектирали джуки“, коментират в мрежата.

Носът й също изглежда странно. Едната ноздра е по-голяма и несъразмерна с лицето, което е голям гаф дори за начинаещ хирург.

„Няма как подобни интервенции да бъдат извършени в домашни условия. Необходима е медицинска техника, екип от анестезиолози, стерилна среда и редица други изисквания, които не могат да се постигнат в нечии дом, независимо с какви възможности разполага пациентът“, коментират специалисти.

При все това, новата външност на Маринела е факт. А някои отбелязват, че въпреки недостатъците сегашната й визия е далеч по-свежа от преди.

1 Коментар
  1. […] Уви, пластиките в полеви условия дават и своите дефекти, и то сериозни. Джуките на Маринела са станали на буци, а носът й изглежда несъразмерен. Какво имаме предвид, вижте на снимките ТУК. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече