Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Повишението в бТВ го СЪСИПВА! Антон Хекимян се съсухри от стрес и напрежение (ФОТО)

0

Доскорошният водещ на сутрешния блок по Би Ти Ви и настоящ директор на новините в медията Антон Хекимян се е стопил от работа, забелязаха наблюдателни зрители. През последните седмици 36-годишният арменец претърпя очевидна промяна във външния си вид.

Повишеният в директор в медията журналист седна в стола на Венелин Петков преди по-малко от два месеца, но стресът вече му се отразява. Преумореният Антон е свалил повече от 10 килограма.

Вместо да се подмлади, Хекимян изглежда уморен и измъчен, а под очите му почти винаги има сенки, които умелия грим на Би Ти Ви не успяват да скрият. Вече няма помен от надутите бицепси и мускули, за които в годините той хвърляше толкова пот и труд във фитнес залите. Лицето му също се е изменило, а бузите са хлътнали навътре. Антон вече носел дори с 2 номера по-малки костюми.

Покрай повишението арменеца едновременно се радвал и притеснявал от хилядите отговорности, с които отсега нататък ще бъде натоварен. Близките му дори се зарадвали, че ставайки шеф, Антон вече няма да се буди в 5 сутринта и да бърза за ефир, а ще се наспива. Случило се точно обратното. Наложило се да става даже още по-рано – в 4 часа. Графикът му станал свръхнатоварен и почти не се задържал вкъщи.

Най-много страдал, че няма да е ежедневно на екран, тъй като живите ефири много да му липсвали. Роднините на арменеца се радвали за повишението му, но майка му и баща му се разтревожели, че заради новата работа и почти денонощните ангажименти в телевизията изобщо нямало да му остава време за личен живот. Мечтата им да им заведе снаха вече им се струвала невъзможна. Притеснявали се, че Хекимян гони 40-те, а все още е ерген.

Антон се зарича, че ще излезе в бленувана 10-дневна ваканция веднага след като изборите свършат. „Още на 5 април заминавам някъде да отдъхна”, заричал се арменеца.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече