Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

7 години след „Къртицата“: Какво се случва с участниците в риалити шоуто

0

Изминаха точно 7 години от старта на последния сезон от „Къртицата“ – риалити шоуто, което завладя сърцата на милиони зрители пред екрана на TV7. Колоритните състезатели вълнуваха феновете в продължение на 3 месеца, като най-голям интерес имаше към красивите дами в шоуто.

Една от тях бе Индира Касимова – балерината, която разтопи сърцата на мъжете в къщата. Днес освен хореограф, Индира е и лайф коуч и фитнес инструктор. Онлайн тренировките й са ориентирани сами към жени.

„Първоначално беше комбинация от тренировка и танци. Идеята на Студиото е да информира, насърчавайки здравословния начин на живот, без крайности и ограничения“, разказва Индира за иновативната си онлайн програма.

Безспорно най-атрактивната и запомняща се участничка бе Гергана Грънчарова. Красавицата се преориентира към юридическата сфера, като завърши „Право“ с отличие. Гери е била толкова прилежна и дисциплинирана студентка, че получи дипломата си лично от ректора на Нов български университет Пламен Бочков.

Гергана бе една от първите по успех във висшето учебно заведение, а според преподавателите й тепърва я чака вълнуваща кариера в сферата на правото.

В личен план се радва на очарователните си домашни любимци, като последната й любов е обаятелният пудел Анжие.

Голям интерес предизвикваше и красавицата Христина Тушева, която към днешна дата е успешен фитнес треньор, инструктор по kangoo jumps и гмуркач.

„Новата ми страст – фрийдайвингът, е спортът, който ме ангажира най-пълно в момента и с него са свързани пътуванията до екзотични дестинации. Хубавото е, че можеш да започнеш с тренировките в България, но когато се увлечеш, има много достъпни места за гмуркане и по света. Аз тренирам в Гърция и в Египет“, разказва Тушева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече