Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето го сина на Луиза Григорова (Родителите на Малкия Бран го заведоха на среща с астралната му близначка)

0

Синът на Луиза Григорова и Мартин Макариев е само на 5 месеца, а вече има навъртян сериозен километраж. Веднага след раждането му в края на септември, кинаджийското семейство започна да извежда малкия Бран на разходки и само в най-студените зимни дни му спестяваше излизането навън.

Сега хлапето отново диша чист въздух почти ежедневно, а онзи ден се проветри край Народния театър.

Екранната д-р Вяра Добрева от „Откраднат живот” и мъжът й режисьор си бяха чукнали среща до храма на Мелпомена със своята кума Весела Бабинова. Последната дойде с половинката си Владимир Зомбори и още неколцина от арт гилдията.

Макариеви пристигнаха с маздата си на паркинга до сградата на Имперската трупа. Главата на семейството смъкна бебешката количка от багажника и я сглоби. После проведе кратък разговор по телефона, а Луиза настани чедото си и го зави, за да не се простуди. Времето беше слънчево, но температурите – сравнително ниски. Григорова забеляза, че в близката градинка вече ги очакват техните колеги и приятели и със съпруга й им махнаха за поздрав. Актрисата забута количката с Бран към тайфата, а Мартин остана още няколко минути при автомобила, пише „Уикенд“

Когато Луиза и невръстният й наследник приближиха, разположилата се на две пейки компания веднага се оживи. Весела и Владимир дори скочиха да ги посрещнат.

Звездата от „Откраднат живот” извади от количката сина си, а нейната кума грабна в ръце щерка си Йоанна. Бебетата, родени в един и същи ден – 28 септември, се познаваха много добре и не можеха да се нарадват от срещата си. Макар че нямаше много коса на главата си, Бран Макариев беше вързан на кукуригу.

Няколко минути по-късно към групата се присъедини и Мартин. Нито той, нито който и да било от групата не сложи маска на лицето си, за да се пази от коронавируса.

Прегледана: 1137

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече