Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето го сина на Луиза Григорова (Родителите на Малкия Бран го заведоха на среща с астралната му близначка)

0

Синът на Луиза Григорова и Мартин Макариев е само на 5 месеца, а вече има навъртян сериозен километраж. Веднага след раждането му в края на септември, кинаджийското семейство започна да извежда малкия Бран на разходки и само в най-студените зимни дни му спестяваше излизането навън.

Сега хлапето отново диша чист въздух почти ежедневно, а онзи ден се проветри край Народния театър.

Екранната д-р Вяра Добрева от „Откраднат живот” и мъжът й режисьор си бяха чукнали среща до храма на Мелпомена със своята кума Весела Бабинова. Последната дойде с половинката си Владимир Зомбори и още неколцина от арт гилдията.

Макариеви пристигнаха с маздата си на паркинга до сградата на Имперската трупа. Главата на семейството смъкна бебешката количка от багажника и я сглоби. После проведе кратък разговор по телефона, а Луиза настани чедото си и го зави, за да не се простуди. Времето беше слънчево, но температурите – сравнително ниски. Григорова забеляза, че в близката градинка вече ги очакват техните колеги и приятели и със съпруга й им махнаха за поздрав. Актрисата забута количката с Бран към тайфата, а Мартин остана още няколко минути при автомобила, пише „Уикенд“

Когато Луиза и невръстният й наследник приближиха, разположилата се на две пейки компания веднага се оживи. Весела и Владимир дори скочиха да ги посрещнат.

Звездата от „Откраднат живот” извади от количката сина си, а нейната кума грабна в ръце щерка си Йоанна. Бебетата, родени в един и същи ден – 28 септември, се познаваха много добре и не можеха да се нарадват от срещата си. Макар че нямаше много коса на главата си, Бран Макариев беше вързан на кукуригу.

Няколко минути по-късно към групата се присъедини и Мартин. Нито той, нито който и да било от групата не сложи маска на лицето си, за да се пази от коронавируса.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече