Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Сестрата на Юлиана Кънчева: Тя ми открадна всичко, докато се лекувах от рак!

0

Историята между двете сестри – топ моделката от близкото минало и настоящ преподавател в Нов български университет Юлияна Кънчева и сестра й Ирина – бивша продавач консултантка в столични магазини е заплетена като свински черва, пише в. „Уикенд“.
Отношенията между дете жени са опънати като ластик, а в основата на семейната битка е делбата на имоти за милиони в центъра на София и златни накити, които внезапно се „изпарили” в небитието.

Дрязгите между двете започнали през 2019 г. след смъртта на майка им. Сред арсенала от обидни думи се включвали и заплахи за физическа саморазправа. В спора между сестрите се намесил известният дизайнер Жоро Пентаграма, който е съпруг на Юлияна,
а от брака си с нея има 15-годишно момче. Пентаграма взел страната на жена си и дори заплашил с бой журналист от Нова телевизия, който имал желание да разследва сложната ситуация и да помогне на Ирина.
Жената била сигурна, че сестра й Юлиана Кънчева я е лишила от наследство с пълномощно, написано на летяща хартия, докато тя се е лекувала в две болници след тежка хирургическа операция.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече