Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Комшиите на Гъмзата вдигнаха ръце от него! Вижте как ги тормози

0

В просторен палат в Горна баня за половин милион се простира тромпетистът на Ку-ку бенд Йордан Йончев-Гъмзата. Музикантът се нанесе в къщата преди 2 години и оттогава комшиите му нямат мира.

Всяка вечер, за ужас на комшиите, Гъмзата се шляел из вкъщи по гащи или напълно дибидюс, веейки члена си. Въпреки че в спалнята му имало пердета, той ги ползвал само през лятото и през деня, за да спира горещите слънчеви лъчи.

„Направо не се търпи. Видим ли го, се чудим къде да се скрием, че да не му гледаме срамотиите. Ама айде ние сме свикнали! Най-неудобно е когато имаме гости. Тогава голия Данчо става атракция за всички“, разказват негови комшии.

Те на няколко пъти му правили забележка, тъй като имат деца и подобна гледка не бива да ги травмира. Гъмзата обаче бил категоричен: „Аз съм си у дома и ще си правя каквото си искам“.

Новият дом на Гъмзата е над 500 кв. м с огромен двор, пише „Уикенд“. Според пазарната оценка стойността на имота е около 250 000 евро. Музикантът не жалел средства, за да осигури по-луксозен живот на семейството си. Една от стаите е оборудвал като фитнес зала и опитите му да свали килограми, мъчейки се с уредите, вече давали резултат.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече