Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Алекс Алексиев грубо нарушава закона! Звездата от „Откраднат живот“ не зачита мерките

0

На Алекс Алексиев му е все тая какви заповеди издава здравният министър, за да спре разпространението на коронавируса. Пренебрежението си към противоепидимичните мерки актьорът от „Откраднат живот” демонстрира онзи ден, сядайки да пие кафе в заведение – нещо, което е напълно забранено.

Екранният д-р Василев попадна в обективите на папараците ни в района на НАТФИЗ. Крачещ по „Раковска” без маска на лицето си, младият артист подмина театралната академия и след няколко минути се озова пред кафене на пл. „Славейков”.

Алекс влезе в заведението, където би следвало да се продават храни и напитки само за вкъщи, и се настани удобно на маса на втория етаж. Очевидно заведението работи за „свои хора” и допуска избрани. Там актьора посръбна кофеин от порцеланова чаша, като междувременно наблюдаваше през прозореца, какво се случва из града. Актьорът беше съблякъл палтото си – сигурен знак, че не смята да си тръгва скоро, пише „Уикенд“.   

Под предлог, че предлагат асортимента си за вкъщи, доста ресторанти и кафенетата в столицата и провинцията нагло газят правилата за ограничаване на Ковид-19. Те позволяват на клиентите да консумират по масите, а ако влезе проверка от РЗИ или полицията, се оправдават с лъжи – че хората уж изчаквали седнали поръчките си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече