Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Антон Хекимян бил два пъти на крачка от брака (Всичко за нещастните му любови)

0

Новият шеф на новините в Би Ти Ви Антон Хекимян, който зае мястото на Венелин Петков, извървява целия си професионален път само в частната телевизия. Започва като стажант още като студент е първи курс по журналистика в Софийския университет. През 2004 става репортер в сутрешния блок, а десет години по-късно започва де води съботно-неделния блок „Тази събота и неделя“.

И докато в професионален план жъне успехи, в любовта никак не му върви. Предишната му публична връзка беше с журналистката от конкурентната Нова телевизия Василена Гръбчева. Запознават се през 2013 година на медиен конкурс в курорта Свети Влас. Влюбва се в нея от раз и след командировката продължават да си пишат и в София и така любовта им пламнала. Двамата дори планираха да се оженят и да имат три деца.

„Сватбата ни трябва да е уникална – от рано сутринта до рано на следващата сутрин. Аз определено искам голяма сватба, с много хора. Представям си ни дори в народни носии, като във „Време разделно“. Василена предпочита скромна церемония на брега на морето. За да няма недоволни сватбата трябва е поне три дни… Предупредил съм я, че искам поне три деца. А тя знае, че не се шегувам. Вече съм готов за баща“, признавал е Антон.

Но уви, с Василена се разделиха най-изненадващо, а тя побърза да се обвърже с д-р Асен Цеков, от когото роди момиченце в началото на 2020 година.

През пятото вървяха слухове, че е на романтична ваканция по гръцките острови с тайнствена брюнетка, но коя е тя и дали е така, остава загадка, пише „Галерия“.

Връзката му преди Василена е бурна и с драматична раздяла. Отношенията му с момичето продължават две години, но той бил болезнено ревнив. „Не мога да скрия, че

над година бях в състояние, в което сякаш нямах сърце. След това дори не си и помислях за връзка с друга жена. Имах само някакви мимолетни увлечения. Това беше изпепеляваща любов, макар че ми минаваха идеи за нещо по-дългосрочно и създаване на семейство с това момиче.

Дори й бях подготвил изненада, от която тя така и не се впечатли. Направих транспарант за 14 февруари. Бях подготвил да го сложат срещу кооперацията, в която тя живее. Измислих си стихче, на което написах: „Само теб обичам!“. Беше тежка организация. Отидохме в шест сутринта в един дълбок сняг. Бях организирал работници, всичко. Ефектът беше „Е, сега защо го правиш това“. Изобщо не се впечатли.

С нея тогава бяхме разделени и аз пак исках да се съберем и бях започнал да я гоня. Изобщо беше една безконечна борба, докато станем гаджета. После безконечна борба да се върне, която продължи дълго и много време по най-различни иачиини. Търпението ми се беше изчерпало. И в момента, в който приключи тази връзка, аз го приех много тежко, бях на дъното“, признава преди години Антон.

Иначе не крие, че е влюбчив, но никога не е имал паралелни връзки. А тестът, чрез който разбира дали наистина обича една жена, е да се замисли дали би й изневерил. Ако го допусне в мислите си, значи това не е жената за него.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече