Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Няма да го познаете! Синът на Стефан Данаилов се ошишка! (Влади ще става татко)

0

Синът на Стефан Данаилов от Ирен Кривошиева е неузнаваем. Няма и следа от стройния Влади и по всичко личи, че семейният живот му се отразява както на всеки средностатистически мъж – трупа шкембе на килограм.

Нашишкавелият Влади и неговата съпруга Виктория наскоро бяха кумове на сватба на свои близки приятели в щата Вирджиния. Именно оттам са снимките, на които попаднахме, тъй като самият звезден наследник отдавна не се е появявал в публичното пространство.

Неговата съпруга Виктория очевидно добре си го гледа, коментират негови роднини в България. И загатват за сериозни подозрения, че Влади Данаилов скоро ще става татко.

Виктория също като него доста е напълняла, но в нейния случай едва ли е от повече похапване. Двамата се ожениха преди повече от 2 години и от доста време насам правят опити за наследник.

За съжаление на Влади татко му не успя да доживее да гушне бъдещото внуче.

Последно той си дойде в България именно за погребението на баща си миналата година. Оттогава той не се е връщал не само заради пандемията, но и тъй като му било твърде трудно да приеме смъртта на Стефан Данаилов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече