Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

МЕГА СКАНДАЛ! Забранена любов тресе олигарха Димитър Маджаров! (Подробности за драмата)

0

В последните месеци търсенето на продуктите с марката „Димитър Маджаров“ у нас рязко е спаднало, като фирмата разчита основно на продажбите си в чужбина. Но знаят ли партньорите на Димитър Маджаров от турския холдинг Ясемин в Германия, известен с високото качество на продаваните си стоки, какво всъщност предлагат на клиентите си. И не са ли принудени да си затварят очите за някои нередности заради топлата любовна връзка между наследниците в двата рода.

За пиктантните отношения между тях разкрива сайтът Show.bg.

„Пари при пари отиват“, е казал народът ни и не е сгрешил. На редакционната ни поща се получиха снимки на племенника в рода Ясемин – Сердар /и не само негови/, по-лицеприятните от които ви показваме. Просто, другите са достойни за порно сайтове…

По молба на Сердар акционерите в холдинга не свалят от витрините си стоката на българския му тъст. Отдавна в града под тепетата се шушука за забранената любов между двете фамилии и за оформилия се любовен триъгълник, разбил едно семейство. 

За Маджаров от край време се знае, че е фен на парите и е безцеремонен, когато трябва да ги изкарва.  Готов е да мине през трупове, дори да „продаде“ децата си за двa лева, а в случая са много повече.

Иначе уж словоохотливият господин Маджаров запази мълчание и отказа да отговори на поставените от нас въпроси.

И това не е всичко!

Не се спазват санитарно-хигиенните условия по време на карантината в предприятието на Димитър Маджаров, което се е превърнало в огнище на Ковид-19, разкрива сайтът Jilo.bg. Според сигнал до редакционната поща на изданието заводът е едно от огнищата на зараза в града.

Много от работниците идват на работа с видими симптоми на остри респираторни заболявания. Дори и сополиви, и кашлящи, те няма как да си позволят да отсъстват от работа, защото не могат да се лишат от и без това мизерната си  заплата. Взривът от коронавирус в предприятието на Маджаров показа в неблагоприятна светлина условията, в които работят хората там. 47 от служителите в месопреработвателния комбинат са дали положителна проба за коронавирус. 23 от тях са приети в болница. По тази причина РЗИ препоръча на месарския бос възможно най-бързо да се тестват всички работещи при него лица.

Според РЗИ, в случая не се прилагат нужните хигиенни мерки и правила за сигурност. Не е изключено фабриката скоро да спре производството. В млекопреребатващото предприятие на Маджаров в град Стамболийски всички работници са поставени под карантина, която обаче скоро може да бъде вдигната, ако се вземат нужните мерки за сигурност и хигиена, които да са достатъчни, за да не се разпространява заразата повече. Ако броят на новите инфекции надхвърли границата от 50 процента, мерките отново ще бъдат затегнати.

Тайно се надявахме многото разболели се и многото смъртни случаи, най-вече в Пловдив, да са стреснали малко въпросния производител-олигарх и той да отпусне кесията си като снабди работниците в предприятието си поне с предпазни маски и дезинфектанти.

За олигарха Маджаров се знае, че при него няма брак – труповете на болните умрели животни отиват в колбасите, а млякото на болните животни, фрашкано с антибиотици, отива в общия кюп и ние го консумираме като произведено по БДС.

В сигнал до редакцията ни се твърди, че от 5-6 години насам по овцете във фермата му има болест, от която животните имат кръв в урината и умират. Причинителят не може да се изолира. Болните животни биват инжектирани с антибиотици и лекувани с лекарства, тъпчат ги с хормони. Естествено, чрез млякото заразата отива в организма на нищо неподозиращия потребител и малките деца.

Заради това много от нас имат болки в стомаха, страдат от заболявания на червата, често вдигат висока температура, оплакват се от отпадналост. Нараснали са случаите на рак на гърдата, рак на белите дробове, на простатата, твърдят лекари и причината за това е в наличието на женски полови хормони в млякото и в месата, които консумираме. Не е тайна, че и понижената полова функция при мъжете е в резултат на женските полови хормони и мелатонина в млякото.

Доказано е, че 90% от кравето мляко представлява т.нар. казеин, което според лекарите – дерматолози е причината за досадните тийнейджърски пъпки „акне“. Когато казеинът се извлече от млякото, той всъщност не е нищо друго, освен едно лепило, използвано да се залепят лепенки върху бирените бутилки. Същото лепило се прилага и в мебелната промишленост. Когато с чаша мляко „пием” казеин – тялото ни веднага усеща този чист протеин и започва да произвежда хистамини, които накрая стават слуз.

Започват страшните алергии, от които отърване няма. Вредният казеин в млякото започва да се натрупва в организма и стартират болестите на горните дихателни пътища, ангини, бронхити, пневмонии. Провокира и детския диабет тип 1, който протича с унищожаването на клетките на панкреаса и е нелечимо заболяване, напомни д-р Георги Гайдурков, специалист по нутрициология (наука за храненето). Следват заболявания на стомашно-чревния тракт – гастрити, колити, язва и инфекции на пикочните пътища.

Интересен факт потвърждава сигнала – Маджаров като добър работодател е сериозно „загрижен“ за своите работници, дори се е ангажирал с изхранването им, хвалят се самите работници. Към фирмата има кухня, която готви за 300 работника, разбира се, с месо от фермата. Така когато в менюто на работниците имало овче месо или курбан- чорба, ресторантът бил празен, работниците не поръчвали, защото знаели какво ядат.

Друг работник във фирмата, потресен от случващото се там, разкрива как върнатите от търговските вериги и от магазините продукти с изтекъл срок на годност се вкарват в новото производство, като преди това стоят в хладилните камери при минусови температури. Може да изкарат така и с години.

„Нямате представа за какво говорим – тонове развалени луканки и салами с мухъл по тях“, твърди М.Т. „Случвало се е да се съберат по 35 палета дори. Ако се случи през това време да има проверка, изваждат се от камерите, крие ги в други помещения, стоят там по 2-3 дена, размразяват се и после пак в минусовите камери.“

Този сигнал е обезпокоителен и ако информацията от сигнала е истина, то е нужно да се предприемат сериозни мерки, като не се позволи да се тровят децата ни и то със скъпоплатена храна, минаваща за качествен продукт! Дали твърденията в сигнала са истина не можем да твърдим, но са скандални и обмисляме да сезираме БАБХ и прокуратурата да направят проверка по случая.

Неотдавна Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) санкционира фирмата на Димитър Маджаров, тъй като са продавали кисело мляко по стандарт БДС в кофички от полипропилен, вместо посочените по стандарта кофички от полистирен. Наложената имуществена санкция за „Димитър Маджаров – 2“ ЕООД е в размер на 38 915 лв. /виж информацията на сайта на КЗК/.

Фирмата на Димитър Маджаров бе една от фирмите,  поискали още преди година стандартът за кисело мляко в частта му за опаковките да се промени, като се разреши да се използва и полипропилен, но Техническият комитет на Българския институт за стандартизация не прие искането им. Зад искането да се промени стандарта в частта за опаковките е основният аргумент, че кофичките от полипропилен са по-евтини. По този начин се спестяват разходи, които обаче, не се отразяват върху понижаването на цената на продукта.

Тровят ни като си пълнят си джобовете и както се казва – ситият на гладния вяра не хваща.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече