Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Наглост! Слави ли ще спасява отрудения българин? (Дългия го играе месия, а набива филе за 160 лева порцията)

1

Слави Трифонов сериозно се е вживял в ролята си на месия, който ще донесе спасение на бедния и отруден българин, видя Paparak.

Очевидно Дългия е решил да действа по изпитаната схема, която работи в България от години – да се яви буквално като спасител, който за нула време ще оправи ситуацията в страната и ще избави хората от недоимъка. За тази цел той упорито си придава вид на загрижен за избирателите, разбиращ и най-важното – възмутен от действията на досегашните политици, които, по думите му, мислят единствено за собственото си забогатяване.

слави трифонов

Дотук добре. Само че господин Трифонов забравя, че щом иска да си придава вид на мислещ за българите, е добре действията му да съответстват на приказките. Че иначе изглежда повече като поредния, опитващ се да се докопа до властта със сладки приказки.

Какво имаме предвид? Не може да се възмущаваш от беднотията, в която политиците са вкарали българите, а самият ти да набиваш филе за 160 лева порцията! Точно така, Трифонов не се храни в заведения за простосмъртни. Той избира единствено ресторанти, които не са по джоба на обикновения българин.

Любимото му място за хапване в столицата е един от най-луксозните ресторанти, в който най-евтината салата е… 21 лева! И това не е всичко. За да угажда на претенциозното си небце, Дългия си е наел личен готвач, който е работил в едни от най-елитните ресторанти в Англия.

Личен готвач, който да угажда на всичките му претенции и желания, си е наел Слави Трифонов, издават хора от екипа му. Топкулинарят Георги Николов, който е работил в някои от най-елитните ресторанти в Англия, се грижел лично за храната на Дългия.

Само за сведение, услугата „личен готвач“ не е никак евтина и заплатите на изтъкнатите кулинари започват от 7 хиляди лева и се катерят нагоре. Парите обаче не са проблем за напиращия да става политик шоумен. Който очевидно е забравил поговорката, че „ситият на гладния не вярва“. И номерът с месията този път май няма да мине. Тъй като на гладните българи им дойде до гуша разни драпащи за власт индивиди да ги използват като трамплин към политиката, властта и големите пари.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече