Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Азис по пижама шета в спалнята на Гущерови! (ФОТО)

0

Азис намъкна сатенена пижама и пак провокира внимание около себе си.

Няколко дни след края на „Маскираният певец”, където ромския славей взе дейно участие, той пак намери начин да припомни за себе си. И вместо да се отдаде на заслужена почивка, тръгна по снимки.

И то не какви снимки, а фотосесия в спалнята на своята дружка Светлана Гущерова. Първоначално плановете били други. Но заради промяна в обстоятелствата, цяла група стилисти, коафьори и гримьори се изтърсили в дома на звездното семейство, за да обгрижват попфолк идола.

И няма как да не го допусне Светлана, при положение, че снимките са именно в нейна изгода. Оказа се, че Азис се снима с пижама от нейната нова колекция.

Става дума за онлайн бизнеса, който половинката на Гущеров върти. Въпросните пижами са изключително луксозен и недостъпен за мнозина избор. Защото цената им е повече от висока за родните стандарти.

И няма как да е иначе, като самият Крал на фолка се кипри с такава, четем онлайн.

Е, разбира се, снимките, които Азис разпространи, предизвикаха и негативни коментари. Заговори се за нощници, халати и друго долно бельо. Но самият певец се погрижи да затвори всички усти. В типично свой стил той тушира критиката и остана доволен от себе си и от фотосесията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече