Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Хванаха лъжата! Никол Станкулова е поредната жертва на онлайн измама! (ФОТО)

0

Никол Станкулова, или по-точно името и образът й, се използват за поредния опит на онлайн измамници да съберат лични данни потребители.

Схемата е до болка позната. Завърта се игра в онлайн пространството, която обещава крупна награда. В случая – 2000 евро кеш. И то не за един или двама, а за цели 10 души от включилите се в играта. з

За целта не трябва да се направи нищо сложно – просто да се дадат данни, които след това организаторите на кибер аферата могат да използват с нечестни цели.

Скоро след като Станкулова била информирана, че името й е замесено в подобна схема, тя стартирала онлайн кампания. Целта й е да информира всички свои близки и последователи, че няма нищо общо с играта, която обещава награда в евро.

Образът й е неправомерно използван, а профилът, който приканва към участие, е фалшив.

Ще припомним, че само преди дни името на чаровната синоптичка беше замесено и в друг опит за измама. Уж от нейно име се промотираше хранителна добавка, която обещава бърза и трайна загуба на килограми.

Оказа се, че отново Станкулова няма нищо общо. Фирмата, която продава добавката, е чист фантом, възползващ се от популярността й.

Затова и за пореден път Никол призова хората да бъдат бдителни онлайн.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече