Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Хванаха лъжата! Никол Станкулова е поредната жертва на онлайн измама! (ФОТО)

0

Никол Станкулова, или по-точно името и образът й, се използват за поредния опит на онлайн измамници да съберат лични данни потребители.

Схемата е до болка позната. Завърта се игра в онлайн пространството, която обещава крупна награда. В случая – 2000 евро кеш. И то не за един или двама, а за цели 10 души от включилите се в играта. з

За целта не трябва да се направи нищо сложно – просто да се дадат данни, които след това организаторите на кибер аферата могат да използват с нечестни цели.

Скоро след като Станкулова била информирана, че името й е замесено в подобна схема, тя стартирала онлайн кампания. Целта й е да информира всички свои близки и последователи, че няма нищо общо с играта, която обещава награда в евро.

Образът й е неправомерно използван, а профилът, който приканва към участие, е фалшив.

Ще припомним, че само преди дни името на чаровната синоптичка беше замесено и в друг опит за измама. Уж от нейно име се промотираше хранителна добавка, която обещава бърза и трайна загуба на килограми.

Оказа се, че отново Станкулова няма нищо общо. Фирмата, която продава добавката, е чист фантом, възползващ се от популярността й.

Затова и за пореден път Никол призова хората да бъдат бдителни онлайн.

Прегледана: 2956

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече