Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Маргарита Хранова на хранилка! Оцелява със заплата от Ансамбъла на въоръжените сили

0

Маргарита Хранова е сред емблематичните имена на родната сцена.

Като много от останалите артисти у нас и по света, тя е засегната от пандемията. Участията й са сведени до минимум. Ето какво разказва примата в интервю за в. „Уикенд”:

В момента почти нямам ангажименти, освен че подготвям красивата коледната песен „Божествен мир”, която трябва да запиша съвсем скоро. Тя е по музика и текст на Милен Македонски. Искам да зарадвам почитателите ми за предстоящите празници. Надявам се, когато е готова песента, да бъде представена по БНР и БГ радио. Ще я разпратим и по другите радиостанции.”.

Допълва, че все пак се оправя:

Нямайки работа, нямаме и приходи, с които да живеем. Ако човек не е заделил нещо за черни дни, направо не ми се мисли как ли би могъл да оцелее. Много е трудно, но някак си ще го преживеем и това. Новите песни, които правим, също изискват средства. Слава Богу, аз съм солист на Ансамбъла на въоръжените сили към Националната гвардейска част и получавам заплата… Ходим си, репетираме си. За съжаление нямаме никакви изяви, но правим репертоар с надеждата, че след време пак ще имаме концерти.”, заключва Хранова.

Прегледана: 2664

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече