Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Маргарита Хранова на хранилка! Оцелява със заплата от Ансамбъла на въоръжените сили

0

Маргарита Хранова е сред емблематичните имена на родната сцена.

Като много от останалите артисти у нас и по света, тя е засегната от пандемията. Участията й са сведени до минимум. Ето какво разказва примата в интервю за в. „Уикенд”:

В момента почти нямам ангажименти, освен че подготвям красивата коледната песен „Божествен мир”, която трябва да запиша съвсем скоро. Тя е по музика и текст на Милен Македонски. Искам да зарадвам почитателите ми за предстоящите празници. Надявам се, когато е готова песента, да бъде представена по БНР и БГ радио. Ще я разпратим и по другите радиостанции.”.

Допълва, че все пак се оправя:

Нямайки работа, нямаме и приходи, с които да живеем. Ако човек не е заделил нещо за черни дни, направо не ми се мисли как ли би могъл да оцелее. Много е трудно, но някак си ще го преживеем и това. Новите песни, които правим, също изискват средства. Слава Богу, аз съм солист на Ансамбъла на въоръжените сили към Националната гвардейска част и получавам заплата… Ходим си, репетираме си. За съжаление нямаме никакви изяви, но правим репертоар с надеждата, че след време пак ще имаме концерти.”, заключва Хранова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече