Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мъж предложил 10 000 евро на Кристиян Костов, за да спи с него (Друг пък се самозапалил)

0

„Имало е господа, които директно са ми предлагали големи суми, за да съм с тях. Един даваше 10 000 евро. Обещавали са ми и да се снимам в известни български сериали, ако се съглася да спя с режисьор и т.н.“

Това разказа в откровено интервю за „Уикенд“ актьорът от „София ден и нощ“ и участник в „Маскираният певец“ Кристиан Кирилов.

Той разкри, че е имал доста неприлични оферти дори още преди да стане известен. Най-фрапиращото е, че 50% от тях са от жени, а останалата половина – от мъже.

Кирилов обаче е категоричен с възпитанието, което майка му му е дала, няма как да приеме офертите. Все пак е толерантен към различните – на това го е научил животът му в Англия.

„Едно момче дори се запали пред дома ми. Изля си нещо спиртно, а аз бях в колата и като го видях как се подпали със запалката, веднага излязох да го спасявам от пламъците“, разказва Кристиан.

Колкото до порно видеото, което обикаляше нета преди време, актьорът е категоричен, че мъжът е негов двойник. „Оказа се, че човекът в клипа много прилича на мен, но е световноизвестен порноактьор“, обяснява мачото.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече