Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето го семейството на Алена (СНИМКИ)

0

Топ астроложката Светлана Тилкова – Алена, е сред най-обичаните тв звезди у нас, но умело крие най-близките си хора от любопитството на зрителите.

Телевизионната царица на хороскопите всъщност е щастливо омъжена повече oт 35 години, а нейната половинка в живота Андрей, й е опора не само в личен план, но и в професията.

Той ежедневно й помага с работните задачи и се грижи да й бъде по-леко.

Романтичната им история започва на 6 ноември през далечната 1980 г., когато пътищата им се събират в кафенето на Минно-геоложкия институт в София. Тогава тя е преподавателка там, а Андрей е студент в първи курс.

В една oт почивките другарката Аркова, както била моминската й фамилия, изтичала до кафетерията да си купи сандвич и кафе, но опашката била километрична. Тогава случайно погледът й се спрял на Андрей и тя го помолила да й купи кафе, защото бързала. Той едва изтраял да приключи занятията и я причакал пред аудиторията с романтична покана, пише „Ретро“.

Не разчитал да приеме, но Светлана му отвърнала с думите: „Да вървим“. Така вече повече от 35 лета двамата вървят ръка за ръка заедно.

Астроложката не крие, че двамата са имали и изпитания във връзката си. Заради злонамерени хора навремето се стигнало до раздяла. „Изживяхме поотделно своето нещастие с по един неудачен брак, научихме си уроците и се срещнахме отново по волята на случая на същата дата, на която се бяхме разделили – на 6 март“, разказва Алена, която е изчислила, че двамата с Андрей са сродни души и са били в 15 прераждания заедно. Сега изживявали 16-ото.

Най-тежкият й момент е загубата на първото й дете през 1983 г., която преодолява трудно, с помощта на баба Ванга, която посещава в продължение на 6 месеца. Две години пo-късно с Андрей стават родители на син Мартин, който днес е голямата им гордост, но за разлика от своята майка той никак не обича публичността.

Със сина си

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече