Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето го семейството на Алена (СНИМКИ)

0

Топ астроложката Светлана Тилкова – Алена, е сред най-обичаните тв звезди у нас, но умело крие най-близките си хора от любопитството на зрителите.

Телевизионната царица на хороскопите всъщност е щастливо омъжена повече oт 35 години, а нейната половинка в живота Андрей, й е опора не само в личен план, но и в професията.

Той ежедневно й помага с работните задачи и се грижи да й бъде по-леко.

Романтичната им история започва на 6 ноември през далечната 1980 г., когато пътищата им се събират в кафенето на Минно-геоложкия институт в София. Тогава тя е преподавателка там, а Андрей е студент в първи курс.

В една oт почивките другарката Аркова, както била моминската й фамилия, изтичала до кафетерията да си купи сандвич и кафе, но опашката била километрична. Тогава случайно погледът й се спрял на Андрей и тя го помолила да й купи кафе, защото бързала. Той едва изтраял да приключи занятията и я причакал пред аудиторията с романтична покана, пише „Ретро“.

Не разчитал да приеме, но Светлана му отвърнала с думите: „Да вървим“. Така вече повече от 35 лета двамата вървят ръка за ръка заедно.

Астроложката не крие, че двамата са имали и изпитания във връзката си. Заради злонамерени хора навремето се стигнало до раздяла. „Изживяхме поотделно своето нещастие с по един неудачен брак, научихме си уроците и се срещнахме отново по волята на случая на същата дата, на която се бяхме разделили – на 6 март“, разказва Алена, която е изчислила, че двамата с Андрей са сродни души и са били в 15 прераждания заедно. Сега изживявали 16-ото.

С мъжа си и сина си

Най-тежкият й момент е загубата на първото й дете през 1983 г., която преодолява трудно, с помощта на баба Ванга, която посещава в продължение на 6 месеца. Две години пo-късно с Андрей стават родители на син Мартин, който днес е голямата им гордост, но за разлика от своята майка той никак не обича публичността.

Със сина си
Прегледана: 2452

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече