Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

С тази снимка и с тези думи Гергана Стоянова накара феновете да настръхнат! (ФОТО)

0

Гергана Стоянова, една от новите звезди в любимия лекарски сериал „Откраднат живот“, пусна онлайн специален кадър.

За кратко време фотото и по-скоро думите, с които тя го съпроводи, обраха овациите на хората. И накараха мнозина да се замислят, че животът не се е само оплакване и недоволство.

За тези, които не са гледали десетия сезон на сериала, Стоянова влиза в ролята на екранната д-р Поли Грънчарова. Тя е сред водещите лица на болница „Св. Анастасия“, затова и на гърба й падат някои от най-неблагоприятните сцени.

Но това, което актрисата разказва, е повече от въздействащо.

Според думите й – това, в което се е превърнала реалността на всеки един от нас, е повече от плашещо.

Но докато в болницата, в която се развива сюжета на сериала, има и легла, има и лекари, има и лечение, то в истинския живот не е така. Лекарите и всички около тях са подложени на непрестанно изпитание в борбата за живот на всеки един от тях.

Стоянова допълва, че именно заради това не може да се оплаква. Тя или колегите й. И макар половината време от 12-часовия работен ден да прекарва с маска, то в реалния живот истината е дори по-страшна. Не само медицинския персонал на първа линия, но и дори колегите й зад камера са с маски през целия ден.  Но всеки, категорична е актрисата, трябва да е отговорен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече