Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Насред пандемия! Любо Нейков пак го закъса със здравето

0

Любо Нейков има сериозен здравословен проблем, който влачи от години. Който обаче не смее да разреши заради пословичния си страх от болнични заведения.

Според информация на в. „Уикенд“ комикът е изпаднал в поредната бъбречна криза заради двата огромни камъка в бъбреците, които има. Те не са от ден или два и не е като да не знае за съществуването им, коментират негови близки, но допълват, че го е страх от болници и това е.

Операцията, на която трябва да се подложи, за да получи облекчение, му се струва по-страшна от Страшния съд. Именно поради това той продължава да се мъчи.

Лекува се с някакви чайове и билкови отвари, които обаче вместо да му носят облекчение, още повече влошават здравословното му състояние.

Лекар, приятел на Нейков споделя, че къде на шега, къде не точно му, е предлагала да наблюдава операция директно от операционната. Идеята била телевизионерът да преглътне и преодолее страха си и най-накрая да се избави от мъката. Това обаче така и не се получило, защото Любо не смеел да припари до операционната. Нито отвън, нито отвътре. Още повече във време на пандемия.

Затова и продължавал да прилага нетрадиционно лечение у дома, което според запознати може да му изиграе лоша шега.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече