Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Насред пандемия! Любо Нейков пак го закъса със здравето

0

Любо Нейков има сериозен здравословен проблем, който влачи от години. Който обаче не смее да разреши заради пословичния си страх от болнични заведения.

Според информация на в. „Уикенд“ комикът е изпаднал в поредната бъбречна криза заради двата огромни камъка в бъбреците, които има. Те не са от ден или два и не е като да не знае за съществуването им, коментират негови близки, но допълват, че го е страх от болници и това е.

Операцията, на която трябва да се подложи, за да получи облекчение, му се струва по-страшна от Страшния съд. Именно поради това той продължава да се мъчи.

Лекува се с някакви чайове и билкови отвари, които обаче вместо да му носят облекчение, още повече влошават здравословното му състояние.

Лекар, приятел на Нейков споделя, че къде на шега, къде не точно му, е предлагала да наблюдава операция директно от операционната. Идеята била телевизионерът да преглътне и преодолее страха си и най-накрая да се избави от мъката. Това обаче така и не се получило, защото Любо не смеел да припари до операционната. Нито отвън, нито отвътре. Още повече във време на пандемия.

Затова и продължавал да прилага нетрадиционно лечение у дома, което според запознати може да му изиграе лоша шега.

Прегледана: 1399

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече