Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Тита вцепени феновете си! Пусна титките чак до пъпа! (ФОТО)

0

Сензацията за мнозина – Тита, този път направо вцепени феновете си пред екрана. Въпреки че често се появява разголена и в провокативни пози, този път направо изби рибата.

На последния кадър, който сподели, позира по разгърнат бял халат. Отдолу наднича розовият й сутиен, както и гърдите й, които са достигнали буквално до пъпа на певицата.

За такава гръд може да си мечтае всяка дойна крава!, беше един от първите коментaри онлайн.

Последва цяла поредица от подобни гениални умозаключения. Ако някой тръгне да ги обобщава, може да напише цяла книга точно колко са големи и увиснали гърдите на Тита.

Ще припомним, че в случая не става дума за недобре поставени импланти, а за естествена гръд. Хитовата изпълнителка е една от малкото родни певици, които са щедро надарени от съдбата. Дори прекалено – самата Тита е споделяла, че има изкривяване на гръбнака заради тежестта на естествените й дадености.

Певицата от каталога на Криско често разчита именно на тези си заложби, за да впечатли публиката. Особено след като се хвана със скандалджията Недко Николов. Покрай връзката си с него Тита тотално загърби ангажиментите си към публиката. И се отдаде само на изцепки и излагации, с негодувание коментират феновете й.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече