Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Стефан Мавродиев: Ето какво прави, докато се надява – короната да не ни короняса!

0

Стефан Мавродиев е сред обичаните родни театрали. Наред с останалите артисти, той също търпи поражения, свързани с кризата.

„Заради пандемията в театъра сме на особен режим. Почваме-спираме. Дано короната не ни короняса. Играя и в Младежкия, и в театър „Възраждане”. Живот и здраве, към края на годината ще се снимам и във филм. В сериали нямам никакви ангажименти. Избягват актьорите от моето поколение, малко сме изоставени.”, разказва той в интервю за в. „Уикенд”.

И допълва:

„Харесвам голяма част от сегашните български филми, има забележителни продукции. От време на време се снимам и аз в качествени филми. Броил съм ги до 60, в които съм участвал. После спрях и колко са общо не знам. Участвал съм и в 3 сериала, които са много добри. Единият е „Мера според мера”, другият е „Селцето”, който беше затворен 10 години и се наложи да се изчакват по-добри времена, за да бъде показан. След промяната на 10 ноември 1989 г. го пуснаха, а после отново изчезна, макар да е силно произведение на изкуството. Третият сериал е „Чичовци”. Много си го обичам. Въртяха го доста, а изведнъж и той изчезна и от години не го излъчват по телевизията.”.Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече