Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Потрес! Йоанна Темелкова кютук пияна! Изнасят я от дискотека!

0

Йоанна Темелкова се оказа поредната родна знаменитост, покосена от коронавирус. Пред медиите тя разказа с детайли как се чувства и как преминава през нея заразата, изправила на нокти целия свят.

Това, което направи най-голямо впечатление от целия й разказ, е признанието, че няма никакви спомени за първите няколко дни от боледуването си. Тя била толкова зле, че буквално не знаела как е преминала през болестта.

Провокирани от тези й думи, в медийното пространство се появиха доста хапливи коментари.

Потребител се опитва да злепостави Темелкова, контрирайки я с въпроса дали помни как е била толкова пияна, че са я изнасяли от популярна столична дискотека, за да си хване такси.

Факт е, че опитът му се оказа успешен. Дали наистина въпросният коментатор е виждал как изнасят Йоанна на ръце, можем само да гадаем. Но думите му провокираха вълна от коментари за това как това не бил единичен случай и как Темелкова и колегите й често могли да бъдат забелязани кютук пияни из столичните заведения.

На този етап актрисата не коментира завихрилата се кампания с негативен привкус около името й. Но със сигурност при следваща своя среща с медиите ще бъде далеч по-внимателна какво и по какъв начин разказва за боледуването си. Да не стане пак така, че от жертва да се превърне в лошия герой.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече