Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

В имение за 2 милиона се шири босът на „Хелп Карма“ (Вижте къде се намира палатът)

0

В имение за 2 милиона лева се шири босът на платформата за събиране на дарения „Хелп Карма“ Константин Кръстев. Мерзавецът вдигнал палата още миналата година с пари от дарения за болни деца и възрастни.

Имотът е огромен – с двор от над 3 дка, пише Lupa.bg. Намира се в тузарския столичен квартал „Драгалевци“ и само можем да си представим какво е обзавеждането отвътре.

Константин Кръстев стана скандално известен след разкритията за милиони левове, отклонени  от даренията за лечение на деца, възрастни и други благотворителни каузи. Над 2 млн. лв. от даренията са източени, като във фондацията си раздавали заплати, достигащи до 80 хиляди лв. на месец.

В миналото си Кръстев и друг път е бил уличаван в далавери, твърдят запознати с аферите му. През 2008 г. той инвестира в покупката на акции в компанията за бързи кредити „Кредисимо“, а уменията му да прави пари бързо го изстрелват до поста „изпълнителен директор“ в дружеството. Паралелно с това Константин Кръстев основава и колекторска фирма за събиране на вземания, която сключва договори с над 15 компании.

През лятото на 2015 г. обаче Константин Кръстев е изгонен от „Кредисимо“ след скандал между съдружниците в компанията. Неофициално се твърди, че

Кръстев е спипан да отклонява средства от дружеството – чрез свои подставени лица отпускал несъбираеми кредити и надписвал разходи на компанията.

В момента от Софийска районна прокуратура извършват проверка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече