Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Есил Дюран втрещи! Пусна се с разчекнати крака! (ФОТО)

0

Певицата Есил Дюран определено изглежда повече от добре за възрастта си.

Явно обаче я е ударила друга съчма. Ако до скоро се броеше към стожерите на моралното поведение, то към днешна дата явно е отпуснала края.

Последното доказателство в тази посока е снимка, която певицата пусна съвсем скоро.

На нея тя позира толкова провокативно, че кадърът граничи с вулгарно. Оскъдното й облекло е едно на ръка. Далеч по-голямо впечатление прави позата й – разчекнала крака, тя оставя съвсем малко на въображението.

Феновете не й останаха длъжни. Запознавайки се от близо със снимката й, те я определиха като поредното доказателство за пропадането на чалга гилдията.

Щом и Есил Дюран, която е вече на възраст, представя се за стабилна и успяла жена, започна да залага на пошлостта, то нещата не отиват никак на добре.

Още по-интересен е фактът как съпругът й е допуснал всичко това. Партньорът на 51-годишната изпълнителка от край време се изявява като изключително ревнив. До този момент често ограничаваше изявите й, не допускаше да ходи дори на фитнес или да приема участия в малките часове.

Но явно и той е завладян от вълната, която тотално е покварила жанра, коментират фенове. И допълват, че Есил рязко им е паднала в очите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече