Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Хитър ход! Със скандалните разкрития за Карбовски и Радев – Мегз измъкна затвора

0

Най-коментираната новина от последните часове е скандалното признание на дизайнерката Миглена Каканашева, че е била изнудвана от журналиста Мартин Карбовски. Посегателството е било със сексуален привкус. И по-точно – телевизионерът е принуждавал Мегз „да му духа”, предадено дословно.

В своето словоизлияние, което за броени часове обиколи всички медии, Каканашева намеси и президента Румен Радев. Според думите й, предадени от narod.bg, между журналиста и държавния глава имало уговорка за съвместни действия срещу действащото правителство на Бойко Борисов.

И ако на първо време вниманието беше привлечено от думите на Мегз – за секс, за красиви жени, принуждавани да продават телата си, за изнудване, то втори поглед върху скандалното разкритие дава светлина на основната му цел.

Както narod.bg написа вече, с този си ход Каканашева си издейства протекция от страна на премиера и хората около него. Думите й срещу Радев са компромат, който дълго време ще държи влага на президента.

А за нея остава не само медийното внимание, но и обещанието, че няма да й се търси съдебна отговорност за редицата престъпления, в които е намесено името й.

Ще припомним, че освен за нарушения на пътя, Мегз подлежи на отговорност и за данъчни измами, както и за опит за присвояване на чужд автомобил.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече