Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето защо късали Тео Елмазов три пъти във ВИТИЗ!

0

Тео Елмазов се появява на екран във втория сезон на „Ол Инклузив”.

Актьорът, който стана известен най-вече чрез рекламата на бира „Ариана”, рааказва, че има висше образование по професията си. Успял да влезе във ВИТИЗ едва от четвъртия опит:

„И на четвъртия път ме приеха трудно, но все пак се случи. В началото, когато започнах да кандидатствам, имах говорен дефект – френско „р”. Костваше ми няколко месеца работа с логопед, камъни в устата и упражнения, за да го отстраня. Бях и малко стеснителен тогава, а актьорът трябва да е абсолютно перде с железни нерви. Предполагам, че говорният дефект и притеснителността са ми попречили. Четвъртия път дори не ми дремеше кой е в изпитната комисия и се държах дори леко нагло. Опитваха се да се шегуват, а аз – два пъти повече. Явно са забелязали, че съм голяма цепеница и ме пуснаха.”, разказва Тео.

И допълва, че по всяка вероятност лоша шега му изиграл и варненският диалект. Трябвало му доста време, за да успее да го преодолее.

В интервю за в. „Уикенд” Елмазов допълва, че парадоксалното е, че въпреки немалкия брой представления, в който е участвал, става известен именно чрез рекламата на бира.

Участието в краткото клипче му отворило доста врати, от което той се възползвал.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече