Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

СКАНДАЛНИ КАДРИ с Ариа! Певицата лапа чаши и си разменя бацили с фенове!

0

Скандални кадри от участие на фолк певицата Ариа се разпространяват в нета. Изпълнителката за пореден път шокира с тъпоумие, като този път поведението й е направо подсъдно.

Пайнерката командори физзаряки и лапане на чаши въпреки истерията от пандемията. Самата тя не притеснява от заразата, а почитателите й смело следват примера й. Това, меко казано, изненада в социалните мрежи, където се появиха видеа от скандалната изява на Ариа в благоевградска дискотека, пише „Уикенд“.

Ариа извика своя приятелка от публиката и я накара да лапне дъното на чашка шот, след което певицата я пое с уста и я изпи. Същата практика последва и с двама мъжаги от заведението, които после бяха впрегнати да правят и други маймунджилъци.

„Ся! Правим си опората. Казвам „наздраве“ на двамата и пием. Никакви ръце, никакви крака, само с уста и с дълбоко гърло, ако може“, обяви правилата чалга парцалесата. Двамата кимнаха за потвърждение и си махнаха маските. „Чакай, не бързай Малее, ти си много лаком, бе!“, спря Ариа единия, който явно не бе разбрал съвсем упражнението.

Пайнерката направи лицева опора между младежите. Захапа чашката с шот от пода, двамата направиха същото, Ариа чукна последователно чашката си, както я бе захапала, в тези на младежите, a после пиха на екс, без ръце.

Поведението й вбеси не само гости на заведението, но и интернет потребители, гледали видеата с изцепките й.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече