Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Моньо Монев – скритата лимонка от „Откраднат живот“ от 2 години е семеен

0

Моньо Монев е сред емблематичните лица на „Откраднат живот“.

Той влиза в ролята на доцент Мазов и се вписва без грешка в образа на чепатия лекар. Нещо повече. Първоначално ролята на героя била доста по-маргинална. Начинът, по който Монев я съживил обаче, накарала сценаристите да му гласуват по-голямо доверие.

В интервю за в. „Уикенд“ д-р Мазов разказва за живота си извън сцената. Като грешка на мнозина сочи, че го смятат за самотник. Чел за себе си е различни неверни писания. Включително, че е заклет самотник, живеещ само с куче и котка.

„В статиите за мен често се пише, че съм заклет ерген. Повече от 2 г. това не е така. Жената до мен има дъщеря на 13. Те са моето семейство.“, откровен е екранният д-р Мазов.

И допълва, че голяма опора в живота е неговата майка. През зимата живее при него в София, а лятно време се връща в родния им Бургас. Така през топлите месеци има кой да ги посреща край морския бряг.

На въпроса кой е най-трудният момент в живота му Монев дава къде неочакван, къде не отговор:

„Когато загубих проф. Крикор Азарян. Освен мой преподавател, той ми беше и ментор, и смея да кажа – приятел. Поддържах много близки отношения с него. Липсата му ме накара да се чувствам сиротен, безпътен. Азарян беше човек, на когото можех да разчитам за съвети не само за професията, но и за живота.“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече