Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мегз ПРОГОВОРИ има ли мъж в живота й! (+Каква е тази закачка с Азис)

0

„Много мъже се появяват в живота ми. Щастлива съм и се радвам на внимание от страна на силния пол. Приятно ми е да ме ухажват и да се борят за мен. Но все още няма някой, на когото да дам сърцето си. Вече три пъти меря и веднъж режа. Възможно е това да се дължи на случилото се с Румен.“

Това разкри топ дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз в интервю за „Уикенд“. Тя със съжаление разказва, че все още няма мъж с главно „М“ в живота й, макар в интернет да се изписаха доста имена. Сама тя провокира жълтите новини, като наскоро публикува снимка с тайнствен мъж, чиято ръка е гушнала дизайнерката.

Уви, явно мачото от снимката не е влизал в графата „сериозни“.

Припомняме, че тези дни Азис, който е част от детективски панел в „Маскираният певец“ взриви шоусредите с изказване, че е спал с Мегз.

„Васко е от хората, които знаят кога и за какво да говорят, за да привлекат цялото внимание върху себе си. Той ми е близък от много години. В телевизионния формат „Къртицата” станах популярна, а Азис беше един от първите ми светски приятели. Имаме чудесна дружба“, отсече Каканашева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече