Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Веселин Маринов с усмивка: Всеки ден виждам внуците си!

0

Веселин Маринов без съмнение е изпълнител, заел трайно място в съзнанието на българската публика.

Той винаги ще има място на сцената. Дори в смутните времена, в които светът живее, певецът намира сили. Да бъде себе си, да се опитва да твори, да е до най-близките си хора.

Като всички останали хора той също има слабости и слаби места. С усмивка на лицето изпълнителят споделя, че най-свидното за него са двете му внучета.

Ще припомним, че през месец юни тази година Маринов стана дядо на близначета – момче и момиче. Внукът е кръстен на него и носи името Веселин. А внучката е взела името на другия си дядо и се казва Цветелина.

Когато се появиха в живота ми, изведнъж почувствах как Господ ми се усмихна и ми каза, че заслужавам тази огромна радост.”, с умиление разказва щастливия дядо. И допълва, че е благодарен за това, че има възможността да ги вижда всеки ден.

Те и Веселина – нежната половинка в живота му – са най-ценните неща. Те го карат да се чувства спокоен, да живее с надежда, че по-хубавите дни предстоят.

„Веселина е прекрасна жена, с която намерих топлината на дома и спокойствието на моя личен свят. Тя допълва деня ми и ми дава онова, което винаги съм искал – да се прибера и да заключа една врата, с което свършва светът и ме чака само любовта.”, откровен до болка е Маринов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече