Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Милена Славова крие, че е с едно око (Певицата го загубила като малка на „фунийки)

0

Ексцентричната рокаджийка с дрезгав глас Милена Славова, която близо месец се кри под костюма на Книгата в шоуто за имитации „Маскираният певец”, живее с едно око.

54-годишната певица загубила зрението на едното си око още в ранните си детски години. Чепатата изпълнителка на „Не’ам нерви” не обичала да се зачеква темата и публично споменава, че носи различен цвят лещи, затова очите й са различни, пише „Уикенд“.

Още от съвсем малка, когато живеела в столичния квартал „Лозенец”, край басейна „Спартак”, Милена предпочитала компанията на момчетата. „Нашият блок беше последен и нататък имаше само криви къщи. Сега където е НДК, беше краят на цивилизацията. Имаше гори и храсталаци. Диво беше. Минаваше влак, който зареждаше зеленчуковата борса и идваше отвреме-навреме. Играехме по релсите. С прашки също, аз си я направих сама. Биехме мухи с прашката, замервахме се с камъни, играехме футбол”, разказва Милена.

Бъдещата рок звезда била луда глава и често се забавлявала с кварталните хлапета, катерейки се по дърветата. Те се разделяли на отбори и се обстрелвали с фунийки – игра, която била ужасът за майките по времето на соца. Освен че дечурлигата унищожавали модните списания на майките си, за да си свиват фунийки, понякога поставяли карфици отпред, за да е по-болезнен удара. При една от стрелбите фунийка с карфица се забила в окото на Милена. Болката била неописуема, а травмата с опасната фунийка била толкова сериозна, че зрението й пострадало необратимо.

След като установили, че не могат да го спасят, лекарите й поставили изкуствено око. То било със същия светъл цвят като другото, но било неподвижно.

В тийнейджърските си години, когато започнала да се изявава на музикалната сцена, бъдещата рок звезда получила комплекси и прикривала част от лицето си с косата си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече