Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Емануела пак на ВОЙНА с бившия? (Пайнерката загатна за втора съдебна сага с Димитър Динев)

0

Емануела май пак е на война с бившия си партньор Димитър Динев, от когото е вторият й син Димитър-младши. Пайнерката сама даде повод за предположения след като тези дни се тагна във фейсбук от Съдебната палата и написа: „На стаж”. Ден по-късно сподели пост на своя приятелка, която подчертава, че се гордее с нея.

„Днес, в най-тежката си битка, запази хладнокръвие и показа що е то „Добър родител”! Тежкото тепърва предстои обаче. Никакво отпускане!”. Почитателите на Емануела също и пожелаваха успех, без да съвсем наясно за какво по-точно.

Всъщност повечето вероятно предполагат, че Емануела продължава битката за правата на малкия си син. Певицата засега не коментира темата и отказа да конкретизира пред наш репортер защо е била в съда. Затова пък се похвали с успеха на новия си клип към песента „Граници” с гръцкия си колега Кириакос Георгиу, пише „Уикенд“.


Емануела доста озадачи почитателите си, след като даде повод за коментари, че пак е в разправии с бившия си. Предполагаше се, че двамата са се помирили, след като в началото на годината се събраха за 5-тия рожден ден на сина си. Емануела и Димитър Динев загърбиха дрязгите помежду си, организираха приказно парти и дори позираха за снимки с малкия Мити.


След последните публикации на Емануела изглежда, че примирието е било само за рождения ден на сина й. Последно през лятото на миналата година между Емануела и Димитър имаше силно напрежение по повод родителските права над Мити, като певицата обсъждаше случващото се в социалните мрежи. В края на юли миналата година Емануела изригна с пост срещу съдийката, която даде родителските права на Мити на баща му.


„Или варианта е, че много работиш и трябва да ти вземат детето, или пък, че изобщо не работиш и не можеш да го подсигуриш. Говорим тук за моя случай. Била съм отчуждавала детето от баща му и съм работила прекалено много. Не съм го приспивала, не съм го къпела, което е абсурдно и въобще изобщо не е така. Плюс това аз излизам на работа вечер, не всеки ден. Аз го приспивам и той след това разбира, че отивам на работа. Даже той не казва, че отивам на работа, а казва: „Мама отива да пее”. И не смятам, че това изобщо трябва да е някакъв повод, че майката в крайна сметка работи и заради това трябва да й се взима детето. Или че отчуждавала детето от бащата, защото пет пъти не му го е дала, когато е било болно, да не говорим, че има документи, че съм го давала извън режима. Но всеки си твърди това, което му е изгодно. А пък вече съдийката на първа инстанция реши, че ще ми вземе детето и бащата ще го гледа”, сподели Емануела в края на септември миналата година в предаването „На кафе”.

Тя изтъкна, че Митко работи постоянно и детето се гледа от баба му – майката на Димитър Динев. „Детето ми в този случай ще бъде лишено и от двамата си родители. Ще бъде с баба си. Съжалявам, но бабата, колкото и прекрасна да е, не му е майка”, сподели тогава Емануела.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече