Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Владимир Михайлов: Мислех, че съм хванал Господ за шлифера!

0

Около името на актьора Владимир Михайлов тепърва се заговоря сериозно у нас.

Той влиза в роля в обещаващия сериал „Братя”. Поверен му е един от основните персонажи.

Изборът на продуцентите не е случаен.

Въпреки че у нас не са много тези, които са следили кариерата на Владо, за него се е знае, че е успял в чужбина българин.

Интересното е, че и майка ми, и баща ми са зъболекари. Майка ми е свирила на цигулка. Баща ми на китара и на бас китара и е пял в групи.

Един ден и аз хванах китарата. Не знаех как и не поех по този път да стана актьор.

Но виж какво нещо е животът. Като снимахме клип на едната ми банда от едно време „Сафо“ в студиото на „Буфо“ се срещнахме с продуцента на „Буфо“ Джон Капила. Той не можа да повярва, че аз не съм американец. Капила ме попита: „Ти откъде си?“ . Аз му казах: „От София.“ И той каза: „Ти говориш като нюйоркчанин.“ Викам: „Жена ми е от Ню Йорк, завършил съм английска филология.“

И той ми каза: „Ти защо не дойдеш на един кастинг в понеделник?“. Това беше през 2004 г. Оттогава съм се снимал в над 50 чужди продукции и в няколко наши филма.

И така се развиха нещата. Тогава си мислих, че съм хванал Господ за шлифера. Виках си: „Ти си страхотна звезда!“.

Първата ми роля беше голяма, отговорна и с различни по характер сцени, но тогава подходих малко лековато. Ти си един млад дихател, който си мисли, че нещата му се получават. И те наистина се получават. Но не разбира, че това са шансове да растеш и да се докажеш. А не, че ти си го заслужил вече по някакъв начин. Затова не подходих много сериозно, но бързо разбрах, че човек трябва да е супер подготвен, ако иска да си свърши работата.”, разказва екранният Денис Топал в интервю за в. „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече