Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Рак уби травестит №1 Графиня дьо Шарни (Ексцентрикът криеше, че е племенник на Татяна Лолова)

0

Култовата транссексуална особа Графиня дьо Шарни угасна от рак на 50-годишна възраст, научи „Уикенд”. Пламен, както е рожденото име на ексцентричната персона, бе един от първите мъже у нас, който решава да се превърне в жена и да води живот на изискана дама на сцената, на улицата и у дома.

Смъртта на Графиня дьо Шарни опечали представителите на ЛГБТ общността, към която Графинята принадлежеше вече три десетилетия. Трагедията сред роднините й била още по-голяма, тъй като само 20 дни преди да почине, Графинята погребала майка си. Транссексуалният мъж криел, че има роднинска връзка с ветеранката на Сатиричния театър Татяна Лолова. Великата комичка се срамувала от роднинството си с травестита и той уважил решението й да се дистанцира.


„Роднинството й с Лолова е по бащина линия на Графинята, но Татяна и семейството й са прекратили връзка. Погребението е било в понеделник, но нито един представител от семейството на Лолова не е присъствал”, разкри най-известният мъж в женски дрехи у нас Елза Парини.


В семейството на Графинята обаче нямало драми. Близките й приемали изявите й като артистична кариера и я подкрепяли. „Учила съм във фризьорски техникум. Винаги съм била свързана с артистичния свят. Много обичам да чета, винаги съм се увличала по дизайнерски дрехи и бижута. В семейството ми никога не е имало драми и никога не е коментирана или осъждана същността ми от близки и роднини. То е като с таланта – или се раждаш с него, или го нямаш и няма как да се придобие. Смятам, че мама страдаше, но никога не е ме укорила за това, за което съм й благодарна”, признавала е Графинята.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече