Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Стара снимка стресна фенките на Къванч

0

От близо десетилетие турският актьор Къванч Татлъту се радва на огромна слава. Към името се добавят какви ли не суперлативи. Често е сравняван дори с Брад Пит, но в източен вариант.

Е, да, обаче като всеки прохождащ артист и Къванч има периоди за живота си, за които по всяка вероятност не иска да се сеща.

Подобен епизод от актьорската биография на османеца разкрива негова стара снимка. Тя е от времето, в което Татлъту се е изживявал още като манекен.

На нея Къванч е с дълга коса, силен грим и абсолютно наподобява травестит. Фотосът е повече от злепоставящ, защото сме свикнали да виждаме героя в друга светлина.

Според медиите в Турция снимката е разпространена от Еркан Йозерман

Йозерман е бил човекът, който навремето открил Къванч за голямата сцената. Като негов мениджър, Йозерман печелен добре. Но на раздяла актьорът го завлякъл с близо 150 000 турски лири. Парите останали неиздължени, а с това и отношенията помежду им – силно обтегнати.

След тази развръзка организаторът на десетки конкурси за красота в източната ни съседка редовно търсел начини да злепостави откритието, което станало по-известно от откривателя си.

На Йозерман принадлежи твърдението, че Татлъту измамил турската армия. Записал се в школа за модели в Париж. Като целта била единствено и само да избяга от казармата, твърди Еркан.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече