Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Чаатай стана клошар

0

Чаатай Улусой прие странна роля. Актьорът, който винаги е бил чист и спретнат на малък и голям екран, играе брадясал и дрипав в най-новия си кинофилм. В „Борба с безизходицата” той е самотен баща, загубил работата си. Станал клошар, героят му е принуден да осигурява прехраната на себе си и детето си, ровейки по кофите и събирайки вторични суровини.

Снимките за лентата започнаха преди няколко седмици и ще продължат още месец. Пред камерата екранният Сарп от „Вътрешен човек” се подвизава не с изкуствена брада, а със собствено окосмение. Четината Улусой пускал цяло лято и вече няма търпение да я избръсне. „Искам работата по филма да приключи колкото се може по-бързо, та да махна рунтавината от лицето си. Бузите ме сърбят постоянно, налага се да се пръскам със специален спрей, за облекчавам мъките си”, сподели тези дни популярният актьор в интервю за турски вестник.

Преди да се захване с „Борба с безизходицата” Чаатай се наслади на безгрижни два месеца в морето. Ваканцията той изкара на яхтата си „Берти”, която правеше тегели край бреговете на курортния град Мармарис. На борда ва луксозното корабче беше и изгората на Улусой – Дуйгу Саръшан. Двамата са гаджета от есента на 2016-а, когато се снимаха заедно във „Вътрешен човек”.

Най-скъпо платеният турски артист няма актьорско образование, но е взимал частни уроци по сценично майсторство. Днес той е категоричен, че е намерил призванието си и не желае друга професия извън киното, телевизията и театъра.

30-годишният младеж, когото познаваме и като Емир от „Огледален свят”, и като Яман от „Кварталът на богатите”, е с български произход. Самият той разкри това в интервю за турско списание, където освен за родата си, говори и за връзките си с Дуйгу, Серенай Саръкая, Бестемсу Йоздемир и балдъзата на Къванч Татлъту.

„Баща ми е от България, а майка ми – от Босна. Произхождам от голямо и сплотено семейство и съм щастлив, че имам добри и загрижени родители. Като дете бях много енергичен и това ги принуди да ме запишат да спортувам. Спомням си, че по цял ден гонех топката”, заяви Чаатай за медията.

Прегледана: 2766

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече