Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Чаатай стана клошар

0

Чаатай Улусой прие странна роля. Актьорът, който винаги е бил чист и спретнат на малък и голям екран, играе брадясал и дрипав в най-новия си кинофилм. В „Борба с безизходицата” той е самотен баща, загубил работата си. Станал клошар, героят му е принуден да осигурява прехраната на себе си и детето си, ровейки по кофите и събирайки вторични суровини.

Снимките за лентата започнаха преди няколко седмици и ще продължат още месец. Пред камерата екранният Сарп от „Вътрешен човек” се подвизава не с изкуствена брада, а със собствено окосмение. Четината Улусой пускал цяло лято и вече няма търпение да я избръсне. „Искам работата по филма да приключи колкото се може по-бързо, та да махна рунтавината от лицето си. Бузите ме сърбят постоянно, налага се да се пръскам със специален спрей, за облекчавам мъките си”, сподели тези дни популярният актьор в интервю за турски вестник.

Преди да се захване с „Борба с безизходицата” Чаатай се наслади на безгрижни два месеца в морето. Ваканцията той изкара на яхтата си „Берти”, която правеше тегели край бреговете на курортния град Мармарис. На борда ва луксозното корабче беше и изгората на Улусой – Дуйгу Саръшан. Двамата са гаджета от есента на 2016-а, когато се снимаха заедно във „Вътрешен човек”.

Най-скъпо платеният турски артист няма актьорско образование, но е взимал частни уроци по сценично майсторство. Днес той е категоричен, че е намерил призванието си и не желае друга професия извън киното, телевизията и театъра.

30-годишният младеж, когото познаваме и като Емир от „Огледален свят”, и като Яман от „Кварталът на богатите”, е с български произход. Самият той разкри това в интервю за турско списание, където освен за родата си, говори и за връзките си с Дуйгу, Серенай Саръкая, Бестемсу Йоздемир и балдъзата на Къванч Татлъту.

„Баща ми е от България, а майка ми – от Босна. Произхождам от голямо и сплотено семейство и съм щастлив, че имам добри и загрижени родители. Като дете бях много енергичен и това ги принуди да ме запишат да спортувам. Спомням си, че по цял ден гонех топката”, заяви Чаатай за медията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече