Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Без предразсъдъци: Мъжете също обичат романтични подаръци – пробвайте се!

0

Познавате човека до себе си и знаете дали той си пада по романтиката или не, но бъдете сигурни, че всеки мъж ще бъде трогнат от специалното внимание към него

Романтичните мъже не са главни герои само във филмите – съвсем не, а животът е доказал, че всеки представител на силния пол е очарован от специалното отношение към него. Всеки повод може да се превърне в прекрасна причина да тествате реакцията на човека до себе си, ако ви стиска разбира се!

Така или иначе, за предпочитане е да оставите предразсъдъците зад гърба си и да действате смело. Със сигурност никой не би се разстроил, ако организирате такава изненада, в която да има и малка доза романтика.

Какви мъжки подаръци могат да внесат положителни емоции във връзката:

Вечеря в домашни условия

Свещи, класна музика и вие в прекрасна рокля – не пазете този жокер само за Свети Валентин, а импровизирайте при всяка възможност. Когато сте заедно у дома, това е гаранция за спокойствие и шанс да се погрижите за всеки детайл според вашите предпочитания и тези на партньора ви.

Превърнете вечерята в пикник на пода, или поръчайте екзотично меню, което досега не сте опитвали, но знаете, че ще допадне и на половинката…. Вариантите са редица, а останалото зависи само и единствено от вас.

Не пропускайте декорацията и допълнителните екстри, като масаж, шоколадови удоволствия и любими напитки.

Уикенд пътуване до морето

Лятото е идеалният момент да си доставите взаимна романтика. Резервирайте уикенд в приятен семеен хотел в близост до плажа. Помислете как да отскочите вечерта до брега, за да прекарате часове наред под шума на вълните и светлината на звездите, луната и дори неочаквани фойерверки, които са честа гледка през топлите месеци.

Това са красиви мигове, които ще запомните завинаги.

Технологична джаджа

Знаете, че мъжете си остават момчета, които никога не губят интерес към играчките. Днес имате необятен избор – всякакви технологични джаджи са подходящи, ако познавате вкуса на любимия си. Дрон, камера за екстремни спортове, видеоигра, авто приспособления, хеликоптер с дистанционно и какво ли не още предлага пазарът, ако сте тръгнали в тази посока.

Пак може да го поднесете романтично и да са забавлявате по детски заедно.    

Нещо лично и много специално

Може да е сладко, но не е само за момичета! Напишете историята на вашите отношения, споделете чувствата си, нещо забравено и напълнете кутия с листчета, включително с пожелания и признания. Нека инструкцията да бъде в този дух – тегли всеки ден по едно, за да осмисли и изпълни с любов деня ти.

Офис сюрприз

За господата, които прекарват дълго време в офиса, може би най-удачното място е да поднесете своята изненада там. Ако смятате, че няма да го накарате да се суети и изчервява пред колегите, издебнете подходящ момент и изпратете подаръка си с куриер. Може да е дребен жест, като пица за обяд, но той ще бъде оценен подобаващо.

Нека бъде само Той

Мъжете са свикнали да влизат в ролята на доминиращи и силни партньори, но може само за ден да се оставят във вашите ръце и да се превърнат в център на вниманието. Дали ще подарите нещо свързано с хобито на приятеля си или ще го заведете на сладкарница, където предлагат онази страхотна торта, която той обожава, отново е въпрос на преценка от ваша страна, стига да знаете, че ще предизвикате радост.   

Желани мъжки подаръци от NeoStyle.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече