Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Плачков разкри истината: Никога повече не бих работил с Фучеджиева! (Вижте какво го е накарала да прави)

0

Веселин Плачков проговори за скандала около ролята му в „Пътят на честта“ и изненадващото му оттегляне от сериала.

Неговият герой Киро Християнина, който бе едно от главните действащи лица в сапунката, бе разстрелян в последния епизод от първи сезон.

Зрителите негодуваха и останаха с впечатлението, че зад смъртта на героя му стои Мариана Попова. Половинката на Плачков го ревнувала от интимните сцени в сериала и го принудила да се махне.

Според други пък проблемите били между актьора и сценаристката на сериала Милена Фучеджиева.

„Ще бъда много фин и само ще кажа, че не бих работил повече с Милена Фучеджиева никога и по никакъв начин. Не смятам, че правенето на секс във филм е актьорска работа. Голотиите и нецензурните думи просто ей така са нещо евтино и просташко, твърде самоцелно. Като актьор са ме учили, че всичко в изкуството трябва да бъде оправдано, естетически издържано. Когато поех ангажимента, имах сценария само на първите епизоди. Ако знаех какво ще се случва по-нататък, просто щях да откажа ролята“, разкри Плачков в интервю за „Уикенд“.

Той отказа да даде отговор на въпроса защо просто не е отказал да прави секс пред камерите. Но категорично отрече Мариана да го е ревнувала от колежките му.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече