Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Вижте без дрехи бременната Луиза Григорова

0

Луиза Григорова, която е бременна в деветия месец, пусна своя нуди снимка.

Почти в края на приключението, наречено бременност, в личния си профил в Инстаграм актрисата качи изключително стилна и изпипана снимка в черно и бяло.

От нея се вижда, че въпреки напредналата бременност, тя е изключително фина и нежна.

За първия път на показ излезе и татуировка на Луиза. Тя е разположена под една от гърдите й, които бъдещата майка е прикрила с ръце. Погледът е сведен загадъчно, а излъчването е очакване, нежност, майчина любов, коментират фенове.

Както се и очаква, снимката предизвика истински фурор. Верни почитатели на звездата от „Откраднат живот” се надпреварват да я поздравяват за това колко добре изглежда. И как въпреки голотата, снимката е изключително изразителна и красива.

У нас все пак броят на бъдещите известни майки, решили да позират нуди малко преди да дадат живот, не е голям. Пример за подобна снимка ще дадем с Алекс Богданска. През 2018 г. тя пусна свое голо фото с огромен корем, като и тогава коментарите бяха по-скоро положителни, отколкото отрицателни.

Ще припомним за финал, че Луиза Григорова трябва да роди съвсем скоро. Тя и съпругът й – режисьорът Мартин Макариев – очакват момче. Юнакът трябва да се появи на бял свят съвсем скоро.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече