Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Лъсна запис от камерите как „бият“ Жанета Осипова във фризьорския салон (ВИЖТЕ ВИДЕОТО)

0

Набедената за побоя над плеймейтката Жанета Осипова фризьорка Вили Боршукова публикува запис от камерите на салона.

„Искам да ви покажа едно страхотно видео, от което ще се разкрие истината“, казва коафьорката, прилагайки клип от камерите. От него се вижда как Жанета влиза във фризьорския салон и нервно ръкомаха срещу Вили, след което хвърля нещо на земята в яда си.

Боршукова обаче не отговаря на гнева й, а й обръща гръб. Осипова остава сама в преддверието на салона още няколко минути, през които провежда разговор по телефона. След това напуска фризьорския салон.

От записите става ясно, че над Жанета не е имало каквото и да било насилие. „Живеем в абсурдни времена! Днес ще кажем НЕ на една долна лъжа! Не си правете ПР с долнопробни манипулации! НЕ на лъжливите плеймейтки, които изкарват пари от „Аз съм недоволен“, написа шефката на „Магама“.

Скандалът между двете се разрази тези дни, след като Осипова изплака в социалния си профил, че е станала жертва на жесток побой от страна на Вили Боршукова.

Плеймейтката останала недоволна от закупен козметичен продукт и си поискала парите обратно. В отговор, Вили я заключила в салона и започнала да я удря. Жанета показа и снимки със синини по бедрата, извадила си и медицинско.

ЖИВЕЕМ В АБСУРДНИ ВРЕМЕНА! Днес ще кажем НЕ на една Долна лъжа! Не си правете ПР с долнопробни манипулаций! НЕ НА ЛЪЖЛИВИТЕ ПЛЕИМЕИТКИ КОЙТО ИЗКАРВАТ ПАРИ ОТ “ АЗ СЪМ НЕДОВОЛЕН”

Публикувахте от Magama салони Магама в Сряда, 15 юли 2020 г.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече