Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Албена Михова за рокаджията Тома: Кой беше той?! (+ Певицата разкри подробности за новата си връзка)

0

Албена Михова очевидно отдавна е затворила страницата с голямата си любов рокаджията Тома. И не само го преживяла, ами и дори не иска да си спомня за него.

Попитана в интервю дали най-сетне е успяла да прежали Тома, футболиста Николай и тираджията Валентин, Албена е остра и категорична: „Какво да преживявам? Кои бяха те? С футболиста Николай се видяхме за 20 минути и веднага написаха, че имаме връзка. Аз не познавам тираджия Валентин. Може би някой трябва да ме запознае. И Краси Радков не е баща на сина ми, както се писа в някакъв жълт вестник. Мартин си има татко, който е със 7 години по-млад от мен“.

Колкото до слуховете за новата си връзка с поредния младок на име Илиян, комедийната актриса отрича да са интимни. По думите й двамата са си много близки приятели, но нищо повече.

„Подкрепяме се с тях и си помагаме. Когато се снимам с някого, веднага разни хора ми го приписват за гадже. Въпросният Илиян дори ми е гледал сина, когато Мартин беше малък, а аз бях самотна майка и трябваше да работя“, обяснява Михова пред „Уикенд“.

43-годишната актриса не крие, че има доста ухажори, но към момента няма мъж до себе си и се чувства по-добре така.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече