Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ивайла Бакалова с поразяваща тайна за тялото си! Вижте защо винаги крие корема си (СНИМКА ОТБЛИЗО)

0

Поразяваща тайна за тялото си крие една от най-красивите родни модели Ивайла Бакалова. Миската винаги е демонстрирала завидна форма и перфектно тяло или поне така изглежда на снимките й в социалните мрежи.

Единствено Paparak.bg разнищи истината за Бакалова и изваяната й фигура.

От известно време ни правеше впечатление, че миската все покрива коремната си област с шал или друго. Дори на плажа позира с риза, която да прикрива тази част от тялото й.

Попаднахме обаче на снимка, която буквално ни порази. На нея се вижда част от корема на Ивайла, който е сбръчкан и с много увиснала кожа като на 80-годишен старец!

На фона на изваяното й тяло и гладка като порцелан кожа, гледката наистина е потресаваща.

Подобно свличане на кожата се наблюдава при рязко отслабване от над 30 кг за кратък период или при някои бременности. Няма информация обаче Ивайла е била скоро в която и да е от двете категории.

Има и трети вариант – липосукция. След тази процедура на коремната област често се получава точно такъв ефект. Остава обаче въпросът защо на Ивайла й е била необходима липосукция, при положение че винаги е била в перфектна форма, с плочки на корема? Или всичко е било фотошоп?

Оставяме на вас да прецените.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече