Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Потрес! Защо Лияна позволи на дъщеря си да изглежда така? Че дори и се снима с нея! (ФОТО)

0

Към днешна дата това миловидно момиченце от снимката по-горе, което е дъщеря на поп фолк изпълнителката Лияна, е претърпяла пълна промяна.

Въпреки че все още няма 18 година, Дениз вече е поела по пътя на пошлостта, коментират наблюдатели и цъкат с език.

От няколко дни в интернет пространството се върти снимка, на която майка и дъщеря са изпъчили гордо гърди в оскъдно облекло. Разбира се, всичко по тях и около тях е изкуствено – от маникюра до излъчването. Но по-фрапиращ е отговорът на въпроса „ЗАЩО?”.

Защо Лияна не само че е позволила, но и насърчава дъщеря си да има супер фриволно поведение, да се държи като отракана въртиопашка и да изглежда като 30-годишна стриптизьорка.

Неведнъж чалга дивата е критикувана заради лошия пример, който дава на детето си, но този път вълната от негативни писания направо я заля. Въпреки че под снимката Лияна се опитва да реди мъдри и красиви мисли, в посланието на фотото няма нищо красиво.

Малцина са тези, които ще отчетат, че това са две красиви жени. Тоталното мнение гласи, че това е парад на пошлото поведение. И бързат да затворят снимката, защото никой не иска неговото дете да има такъв пример пред очите си.

Прегледана: 5114

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече