Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Потрес! Защо Лияна позволи на дъщеря си да изглежда така? Че дори и се снима с нея! (ФОТО)

0

Към днешна дата това миловидно момиченце от снимката по-горе, което е дъщеря на поп фолк изпълнителката Лияна, е претърпяла пълна промяна.

Въпреки че все още няма 18 година, Дениз вече е поела по пътя на пошлостта, коментират наблюдатели и цъкат с език.

От няколко дни в интернет пространството се върти снимка, на която майка и дъщеря са изпъчили гордо гърди в оскъдно облекло. Разбира се, всичко по тях и около тях е изкуствено – от маникюра до излъчването. Но по-фрапиращ е отговорът на въпроса „ЗАЩО?”.

Защо Лияна не само че е позволила, но и насърчава дъщеря си да има супер фриволно поведение, да се държи като отракана въртиопашка и да изглежда като 30-годишна стриптизьорка.

Неведнъж чалга дивата е критикувана заради лошия пример, който дава на детето си, но този път вълната от негативни писания направо я заля. Въпреки че под снимката Лияна се опитва да реди мъдри и красиви мисли, в посланието на фотото няма нищо красиво.

Малцина са тези, които ще отчетат, че това са две красиви жени. Тоталното мнение гласи, че това е парад на пошлото поведение. И бързат да затворят снимката, защото никой не иска неговото дете да има такъв пример пред очите си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече