Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Почитатели събират пари за Мегз! Ще я записват на курсове по Фотошоп, за да не се излага (СНИМКА)

0

Мегз отново се превърна в център на злостна критика. Причината не е, че е пуснала поредната фалшива промоция, както често се случва на Фейсбук страницата на бранда й.

Този път феновете са недоволни, защото ги взима за мезе с нескопосана Фотошоп корекция.

Ако се вгледате в снимките по-долу, ще Ви стане ясно защо.

Филтри, филтри, колко да са филтри, за да изглежда кожата й на топ ниво. Да обаче филтърът е покрил не само лицето й, но и маникюра. Именно по промяната в цвета на лака на няколко от пръстите й изпушва подлата манипулация.

Не, това не е нова мода в декорацията на ноктите. А е просто неспособност за боравене с компютърните програми, коментират запознати. Ако ноктите на останалите й пръсти са покрити с лак в морав цвят, то показалецът е тотално „загладен” от филтъра. При средния пръст положението е средно.

Стига де! Излагаш се!”, „На ти 4,50 лв за час по рисуване!”, са само част от коментарите, които четем под снимките с маникюра.

Явно дори на феновете й, които са свикнали да ги гъбаркат с обработени снимки, им е писнало да се подиграват с тях. Мегз нито е толкова красива, нито толкова прекрасна. Пък кожата й едва ли е гладка и без петънце като на бебе!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече