Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мариана Векилска е неузнаваема! Кара раздрънкан „Опел” и тежи 100 кг (СНИМКИ)

0

Водещата Мариана Векилска е далеч от най-успешния си период. Новинарката, която беше сред популярните лица на бТВ, се е превърнала в бегло копие на предишния си бляскав имидж.

Или по-скоро в огромно копие на сбе си, защото личното й тегло надхвърля вече 100 килограм, съскат злобно наблюдатели.

 От снимки, които агенция „ПИК” разпространи, става видно, че от крехката снага на Векилска не е останало нищо. Периодът на сладка работа в Брюксел, където брюнетката беше на заплата към евроинституциите, й се е отразил и то жестоко. По време на престоя си там безсъмнено е пробвала и от шоколада, и от специалитетите, защото формите й драстично са се окръглили, коментират почитатели.

Но още повече коментари предизвика возилото, с което Векилска препуска по софийските улици. Стар, очукан и раздрънкан „Опел” с пазарна цена от 900 – 1000 лева е превозното средство на смятаната за имотна новинарка. Колата драстично отстъпва на лукса, с който Векилска беше свикнала през последните години. Но явно кореспонднира с моментното й финансово състояние.

Слуховете носят, че водещата води отчаяни преговори с бившия си работодател бТВ. Иска й се да се върне на екран. Конкуренцията обаче е жестока. Въпреки стажа и познанията си, Векилска не може да стъпи и на малкия пръст на актуалните в момента лица, категорични са хора от кухнята на медията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече