Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Дори Фотошопът не помогна! Андреа показа целулитен ханш и тлъстинки! Диетата явно не върви (ФОТО по-долу)

0

С Фотшоп, без Фотошоп Андреа не успя да скрие целулита.

На една от последните снимки, която Paparak.bg излови, знойната блондинка позира в оскъден бански. От него формите й буквално  преливат. А че има намеса от страна на новите технологии, е повече от ясно. Бедрата са заоблени, задните части драстично смалени. Явно обаче човекът, който е работил пред екрана, не е бил топ професионалист.

Колкото и да е играл Фотошопът, целулитните петна ясно личат върху иначе загорялата кожа на Андреа. Тенът, изкуствен, естествен, без значение, не успява да прикрие и тлъстините, които явно диетата не е успяла да стопи.

Фотошопът не е всесилен!

А спазва ли диета Андреа, не спазва ли? Можем само да гадаем! Веднъж фотоапаратът я изкарва снажна девойка с огромен бюст и фина талия. А на следващата снимка – все едно е глътнала и фотоапарата, и фотографа.

Зложелатели коментират, че сега е моментът чалга дивата да извае кръшна фигура. Ако любовната мъка не я преобрази и втали, няма друга сила на света, която да стопира пословичния й апетит.

Внимание певицата ще трябва да обърне и на екипа си. Очеизвадно е, че този, който обработва снимките й, не е с върхови познания. Ако беше иначе, нямаше да позволи да се тиражира гротескната снимка, която за пореден път провокира коментари относно теглото на пеещата плеймейтка.

Прегледана: 4021

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече