Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Дори Фотошопът не помогна! Андреа показа целулитен ханш и тлъстинки! Диетата явно не върви (ФОТО по-долу)

0

С Фотшоп, без Фотошоп Андреа не успя да скрие целулита.

На една от последните снимки, която Paparak.bg излови, знойната блондинка позира в оскъден бански. От него формите й буквално  преливат. А че има намеса от страна на новите технологии, е повече от ясно. Бедрата са заоблени, задните части драстично смалени. Явно обаче човекът, който е работил пред екрана, не е бил топ професионалист.

Колкото и да е играл Фотошопът, целулитните петна ясно личат върху иначе загорялата кожа на Андреа. Тенът, изкуствен, естествен, без значение, не успява да прикрие и тлъстините, които явно диетата не е успяла да стопи.

Фотошопът не е всесилен!

А спазва ли диета Андреа, не спазва ли? Можем само да гадаем! Веднъж фотоапаратът я изкарва снажна девойка с огромен бюст и фина талия. А на следващата снимка – все едно е глътнала и фотоапарата, и фотографа.

Зложелатели коментират, че сега е моментът чалга дивата да извае кръшна фигура. Ако любовната мъка не я преобрази и втали, няма друга сила на света, която да стопира пословичния й апетит.

Внимание певицата ще трябва да обърне и на екипа си. Очеизвадно е, че този, който обработва снимките й, не е с върхови познания. Ако беше иначе, нямаше да позволи да се тиражира гротескната снимка, която за пореден път провокира коментари относно теглото на пеещата плеймейтка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече