Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Антония Петрова вече не понася мъжа си! Миската нонстоп му дудне да отслабне (Вижте как го игнорира – ВИДЕО)

0

По-малко от 2 години, откакто Антония Петрова каза „Да“ на втория си съпруг Ивайло Батинков, огънят на любовта й угасна. Мис България 2009 доскоро обясняваше колко е влюбена и колко невероятно щастливо семейство са, но се оказва, че от известно време насам от обичта й няма и следа.

Петрова била много разочарована от Батинков, който доста се променил, откакто се оженили. Като ерген той бил галантен, снажен и строен мъж, а откакто се задомили, започнал да се запуска, ходел небръснат и в неугледен вид.

Пред последните няколко месеца бизнесменът качи минимум 20 кг и стрелката на кантара надмина 100. С огромното си бирено шкембе, бузесто лице, двойна брадичка и едри телеса, Батинков е заприличал на чичка. В същото време Антония полага неимоверни грижи за външния си вид – спортува, пази диети и постоянно виси в козметичните салони, за да изглежда безупречно.

„Започни диета и отслабни малко. Няма как жена като мен да се чувства добре с мъж като теб. Не съм те взела в този вид. Погледни се в огледалото – харесваш ли се такъв. Би трябвало да имаш повече уважение към себе си и към мен. Аз съм публична личност и до мен трябва да стои красив и строен мъж“, не спирала да му мели на главата Антония.

Нейни близки разкриват, че от доста време насам се държала зле с него и постоянно му се дразнела.

На клипче от рождения й ден се вижда как Батинков я целува и прегръща, а тя позира за снимката и бърза да се отдръпне от него.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече