Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Скандал: Луна разкри, че „Капките“ са нагласени! Тони Димитрова пък беснее срещу Халваджиян (Вижте цирка тук)

0

Луна накара дори Рачков и Зуека да си глътнат граматиката снощи!

Снощният лайф на „Като две капки вода“ беше съпроводен с гафове. Малко преди от екипа да покажат пълна липса на култура, обърквайки народните певици Стефка Съботинова и Надка Караджова, Луна успя да накара и водещите да онемеят.

В момента, в който участниците раздаваха своите 5 точки един на друг, г-жа Президент стана и заяви, че предаването е нагласено. Луна си позволи тази волност директно в ефир:

„Знам, че всичко е нагласено предварително, наясно съм“, изстреля фриволната чалга дива. При което дори Зуека и Рачков не успяха да реагират адекватно. Двамата просто си замълчаха.

Това даде повод на зрителите да се чудят дали оценяването на журито, SMS-те на зрителите и попаденията от бутона на късмета не са манипулирани.

В този сезон отдавна вече се забелязаха доста „удобни“ за някои участници образи и всеобщи „любимци“, което навежда на размисъл.

В коментарите след шоуто се включи самата Тони Димитрова, която заяви: „Какъв бутон, човек, бутафория!“.

Българската Бони Тейлър не успя да сдържи гнева си и се обърна директно към продуцента Халваджиян по повод участието на Луна в шоуто:

„Защо, бе Маги Халваджиян????? Това е срам, гледам и не вярвам, и така вече няколко седмици! А иначе, Маги ни поучава от телевизора!“, не цепи басма никому Тони Димитрова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече