Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Скандал: Луна разкри, че „Капките“ са нагласени! Тони Димитрова пък беснее срещу Халваджиян (Вижте цирка тук)

0

Луна накара дори Рачков и Зуека да си глътнат граматиката снощи!

Снощният лайф на „Като две капки вода“ беше съпроводен с гафове. Малко преди от екипа да покажат пълна липса на култура, обърквайки народните певици Стефка Съботинова и Надка Караджова, Луна успя да накара и водещите да онемеят.

В момента, в който участниците раздаваха своите 5 точки един на друг, г-жа Президент стана и заяви, че предаването е нагласено. Луна си позволи тази волност директно в ефир:

„Знам, че всичко е нагласено предварително, наясно съм“, изстреля фриволната чалга дива. При което дори Зуека и Рачков не успяха да реагират адекватно. Двамата просто си замълчаха.

Това даде повод на зрителите да се чудят дали оценяването на журито, SMS-те на зрителите и попаденията от бутона на късмета не са манипулирани.

В този сезон отдавна вече се забелязаха доста „удобни“ за някои участници образи и всеобщи „любимци“, което навежда на размисъл.

В коментарите след шоуто се включи самата Тони Димитрова, която заяви: „Какъв бутон, човек, бутафория!“.

Българската Бони Тейлър не успя да сдържи гнева си и се обърна директно към продуцента Халваджиян по повод участието на Луна в шоуто:

„Защо, бе Маги Халваджиян????? Това е срам, гледам и не вярвам, и така вече няколко седмици! А иначе, Маги ни поучава от телевизора!“, не цепи басма никому Тони Димитрова.

Прегледана: 228

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече