Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

ИЗНЕНАДА! Реджеп ПЕЧЕЛИ Hell’s kitchen! (Подробности + СНИМКИ)

0

Докато всички очакват големият победител в Hell’s kitchen да бъде Атанас, единствено Paparak.bg успя да научи кого гласят за първото място. А именно – Реджеп Хофман.

Макар че Реджи бе един от най-недолюбваните участници заради постоянните си пререкания с Георги и твърде високото си самочувствие, от продукцията решили, че той е най-подходящ за победител.

Атанас започна доста сериозно да се дъни през последните няколко седмици и показа, че не може да бъде лидер. За сметка на това италианецът почти никога не греши, а пътите, в които шеф Ангелов го е гонил от кухнята, се броят на пръсти.

Реджеп Хофман се доказа не само като талантлив готвач, но и като добър водач, способен да ръководи голям екип. Именно тези качества са решаващи за спечелването на голямата награда в „Хелс китчън“.

Освен това, италианецът успя да се окопити в свадите с Георги и дори обърна зрителите срещу него. Неслучайно най-големият му конкурент бе отстранен от надпреварата на финалната права.

„Реджи, ти си големият победител“, „Реджеп на финал“, гласят само част от стотиците коментари в интернет в полза на Реджеп.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече