Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Жени Калканджиева спасява Тачо от пандиза! Вижте на каква цена

0

Жени Калканджиева спасява Стефан Манов от затвор. Шестата по красота в света отърва мъжа си от пандиза срещу крупна сума. От близки до моделката Paparak.bg научи, че Жени ще ползва парите, заделени за обучение на сина им, за да спаси татко му.

Припомняме, че Тачо бе задържан след жесток побой над свой съсед. Манов е празнувал в дома си с голяма компания, слушали са силна музика, вдигали са шум, чували се и изстрели. Когато Георги Василев отива да направи забележка, мъжът на Калканджиева и приятелите му го нападат и му нанасят жесток побой. Срещу Тачо е повдигнато и обвинение за закана за убийство. Грозят го от 1 до 5 години затвор и глоба.

По информация на Paparak.bg Жени вече е платила гаранцията на Манов в размер на 5000 лева. За да го отърве от осъдителната присъда обаче, Калканджиева ще трябва да се изръси доста повече за приличен адвокат. Самият Тачо няма откъде да вземе пари, тъй като никога през живота си не е работил, докато Жени от доста време насам няма изяви и модни дефилета заради коронавируса.

Така се наложило моделката да изтегли пари от фонда за обучение на сина им Георги, където влагала през годините.

Жени и Тачо не живеят заедно от близо половин година. Въпреки това, в името на сина им Калканджиева не може да му откаже помощ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече