Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Синът на Яна Маринова расте с мащеха. Актрисата: Никола се отказа от мен! (Вижте болката й)

0

Актрисата Яна Маринова е сериозно притеснена за сина си, който живее в Германия и е блокиран от коронавируса там, узна paparak.

Звездата и без друго рядко вижда Никола, тъй като преди 10 години той е избрал да живее с новото семейство на татко си. Баща му – 48-годишният Богомил Маринов обаче почина през май миналата година.

яна маринова син

Въпреки това Никола останал да живее с мащехата си и след смъртта на татко си. Именно тя поела грижите за тийнеджъра, който има и братче от предишната връзка на мащехата си.

„Никола се отказа от мен, не аз от него. Така че не съм си изоставила детето, както ме укоряват постоянно“, споделя Маринова. Тя се е отдала на филмовата си кариера, а със сина си общува по интернет. За последно момчето си дошло по Коледа и двамата прекарали празниците заедно.

Младежът има артистични заложби и майка му е решила да го прави актьор. Тя вече го е завела на два кастинга у нас за участие в български сериали. В единия той ще си партнира с известната си майка. Никола обаче се притеснява дали ще се справи с българския.

Самата Яна не крие, че нейното детство също не е била лесно и тя е дете на разведени родители. Когато била на 6 родителите й сложили край на брака си. От тревоги и безсъние майка й започнала да се теши с алкохол и лекарства, към които се пристрастила.

Следващите 30 години от живота на Яна минават под този знак – да се опита да лекува майка си. Която развива белодробен рак и си отива през 2017 година, пише Минаха години.

Сега Маринова и любимият й Тихомир живеят сами и се шегуват, че нямат време да си омръзнат, тъй като Яна е твърде заета с професионалните си ангажименти.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече